Hanneke van der Leun - Schout

Ik ben Hanneke van der Leun–Schout in 1970 in Kedichem geboren en opgegroeid in Meerkerk. Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en dochter die beide studeren. Mijn hele werkzame leven werk in de verzekeringssector in allerlei rollen en functies. Van schadebehandelaar tot een eigen verzekeringskantoor en op dit moment naar volle tevredenheid als manager Volmacht en Portefeuillebeheer bij Meijers Assurantiën in Amstelveen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te genieten van onze mooie natuur of om te sporten.

Ik ben de politiek ingegaan om problemen aan te pakken, zoals het gebrek aan betaalbare woningen. Onze problemen aanpakken dat kunnen we niet alleen, dat moeten we samen doen. Ik stel me daarom altijd coöperatief op richting andere partijen. Ik sluit liever een compromis dan geen besluit. Mensen hebben er meer aan dat een deel van de oplossing al bereikt is dan wachten tot de meest ideale oplossing.

Wij wonen in een prachtig gebied, met goede voorzieningen. Het is niet vanzelfsprekend dat dit zo blijft. Daarom is het belangrijk dat we ons inzetten om dat voor de lange termijn veilig te stellen.

Net als u wil ik leven in een omgeving, waar het prima leven is. Waar je betaalbaar kunt wonen, Waar je kunt genieten van de natuur. Waar we bereikbaar zijn zowel in mobiliteit als digitaal. Waar inwoners en ondernemers volop de ruimte krijgen. Waar iedereen meedoet. Waar kinderen zich thuis voelen en met plezier naar school gaan. Waar iedereen goede zorg krijgt, waar ruimte is voor sport. Waar je je veilig voelt en de gemeente dienstbaar en modern is.

 

Vijfheerenlanden blijft goed wordt beter Stem VVD Gewoon Doen!