VVD Politiek Cafe

Dinsdag 12 november organiseert de VVD Vijfheerenlanden een politiek cafe. Ga in gesprek met bestuursleden, fractie- en steunfractieleden en onze VVD wethouder in het college.

Dinsdag 12 november 2019 organiseert de VVD Vijfheerenlanden een politiek café in Zalencentrum ’t Klooster, Klooster 1, te Vianen. Vanaf 19.30 uur zijn de inwoners en ondernemers van de Gemeente Vijfheerenlanden van harte welkom voor een ongedwongen gesprek met de politici van de VVD Vijfheerenlanden. Wethouder Huib Zevenhuizen, Fractievoorzitter Hanneke van de Leun-Schout zijn aanwezig, evenals de fractieleden Nald Rietbergen en André van der Leest. Verder zijn bestuur, commissieleden en deskundigen uit de steunfractie aanwezig om met u van gedachten te wisselen. 

Er is géén agenda, er zijn géén sprekers met inleidingen over een bepaald thema. Het is juist de bedoeling om te luisteren naar goede ideeën en voorstellen, visies en praktische oplossingen en actuele zaken. Ook als u ergens mee zit en daar graag eens over wilt praten bent u van harte welkom. 

Enkele suggesties voor gespreksonderwerpen zijn bijvoorbeeld: bouwen en wonen, verkeer en vervoer, veiligheid, glasvezelkabel, zorg en sociale diensten, sport en bewegen en natuurlijk onze nieuwe burgemeester: Sjors Frölich. 

Hebt u een goed idee of zit u ergens mee? 

Kom naar ons politiek café en meldt het de VVD!

 

VVD Vijfheerenlanden